Om företaget

Företagets affärsidé är att tillhandahålla eller förmedla alla typer av skogliga tjänster, samt utföra mark-trädgård- och entreprenadarbeten gentemot alla typer av kunder stora som små.

Företaget startades 2002 som en enskild firma under namnet JK Skog & Entreprenad. Företaget drevs som ett enmansföretag de första tre åren och omsättningen ökade från 400 000 till 800 000 dessa år. Omsättningen och antalet kunder har stadigt ökat och inför 2012 ombildades företaget till aktiebolag. Vi omsätter idag ca 8 milj.

Den ena verksamheten är skogstjänster såsom avverkning, plantering, röjning, inköp, förvaltning. Vi utför även arbeten åt elbolag med kantträdstämpling och specialfällningar.

Den andra verksamheten är inom markentreprenadsektorn. Vi utför div markarbeten  såsom dräneringar, kabelgrävningar, markstensanläggningar samt övriga trädgårdsarbeten t.ex gräsklippning och snöskottning.

2016 tecknade vi avtal med flera tillverkare av marksten och öppnade då Vetlanda Stenbutik . Fabrikat som S.t Eriks, STARKA, Våxtorp, RBR, IBF samt HEDA ingår idag i sortimentet.

Vi säljer och installerar robotgräsklippare Husqvarna Automowers.

Vi anlägger enskilda avlopp (certifierade enligt FANN, samt ME diplomerade).

Företaget har idag 5 sanställda samt under högsäsong, 2-5 visstidsanställda och underentreprenörer.

Bolagets ambition är inte att växa snabbt, utan i absolut första hand sätter vi kvaliteten på de arbeten vi utför. Vår personal är motiverad och utbildad! Vi har varje år ökat omsättningen och det hoppas vi kunna fortsätta med.

 

Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp inom dessa områden. Klicka här för kontaktuppgifter till oss.