Om företaget

Företagets affärsidé är att tillhandahålla eller förmedla alla typer av skogliga tjänster, samt utföra mark-trädgård- och entreprenadarbeten gentemot alla typer av kunder stora som små.

Företaget startades 2002 som en enskild firma under namnet JK Skog & Entreprenad. Företaget drevs som ett enmansföretag de första tre åren och uppdragen ökade stadigt under dessa år. Omsättningen och antalet kunder har fortsatt ökat och inför 2012 ombildades företaget till aktiebolag. Vi är idag 6 anställda och ett antal underentreprenörer under delar utav året.                                           

Den ena verksamheten är skogstjänster såsom avverkning, plantering, röjning, inköp, förvaltning.

Den andra delen av verksamheten är inom markentreprenadsektorn. Vi utför div markarbeten  såsom dräneringar, kabelgrävningar, markstensanläggningar samt övriga trädgårdsarbeten t.ex gräsklippning och snöskottning. Rådgivning och design av hela trädgårdsanläggningar.

Maskinell plogning och sandning.

2016 tecknade vi avtal med flera tillverkare av marksten och öppnade då Vetlanda Stenbutik . Fabrikat som S.t Eriks, Benders, Våxtorp, RBR, IBF, HEDA samt In-Lite ingår idag i sortimentet.

Vi säljer och installerar robotgräsklippare Husqvarna Automovers, i samarbete med Bengtssons i Korsberga.

Vi hjälper er med felsökning, service, reparation och vinterförvaring av er klippare.

Vi anlägger enskilda avlopp (certifierade enligt FANN, samt ME diplomerade).

Företaget har idag 6 anställda samt under högsäsong, 2-5 visstidsanställda och underentreprenörer.

Bolagets ambition är inte att växa snabbt, utan det viktigaste för oss är kvaliteten på de arbeten vi utför. Vår personal är motiverad och utbildad! Vi har varje år ökat omsättningen och det hoppas vi kunna fortsätta med.

 

Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp inom dessa områden. Klicka här för kontaktuppgifter till oss.