Mark & trädgård

Här nedan ser ni exempel på vad vi kan hjälpa er med när det gäller mark & trädgård. Vi jobbar främst på Småländska höglandet. Vår bas är Vetlanda Stenbutik och vi har kunder i t.ex Eksjö, Sävsjö, Nässjö, Ekenässjön, Vimmerby med flera orter 3-4 mil från Vetlanda.

Sten och murar

Vi gör allt inom sten och markanläggning såsom att lägga uppfarter med marksten, göra entréingången fräsch med vacker stensättning, murar runt hus, grillar och i princip vad du än önskar inom sten och plattor. Bara säg din idé och dröm så kan den bli verklighet.

Husgrunder

Vi hjälper er med allt från projektering till färdig grund!

Husdränering

En fuktig källare mår varken ni eller huset bra av!! Vi hjälper er med att dränera och varför inte passa på att även isolera grunden!

Enskilda avlopp

Vi hjälper er från början till färdigt avlopp. Vi sköter alla kontakter med berörda myndigheter. Vi är ME-diplomerade samt FANN-auktoriserade anläggare av Enskilda avlopp. Kontakta oss för rådgivning eller offert!

Industristaket/staket

Vi monterar industristaket och grindar samt naturligtvis även ”vanliga” staket runt villaträdgårdar.

Trädgård

Vi planerar, ritar och anlägger en nya trädgård. Vi restaurerar och förnyar befintliga trädgårdar, markstensytor, murar, gräsmattor och stödmurar. Eller varför inte skaffa en härlig pool i trädgården till sommarens sköna dagar!

Husqvarna Automower försäljning och installation/felsökning

Trött på att springa runt med gräsklipparen? Gör som många andra redan gjort – skaffa  en robotgräsklipparen från Husqvarna. I samarbete med Bengtssons cykel i Korsberga säljer vi och installerar  Automower från Husqvarna. Vi hjälper er även med felsökningar t.ex vid kabelbrott på slingan för klipparen.

Vi lagerför även dom vanligaste tillbehören till automowern, så som exempelvis knivar, kabel mm

Skötsel

Vi hjälper er med t.ex gräsklippning, ogräsbekämpning, trädklippning och lövräfsning mm.