Om företaget

Företagets affärsidé är att tillhandahålla eller förmedla alla typer av skogliga tjänster, samt utföra mark-trädgård- och entreprenadarbeten gentemot alla typer av kunder stora som små.

Företaget startades 2002 som en enskild firma under namnet JK Skog & Entreprenad. Företaget drevs som ett enmansföretag de första tre åren och omsättningen ökade från 400 000 till 800 000 dessa år. Omsättningen och antalet kunder har stadigt ökat och inför 2012 ombildades företaget till aktiebolag. Omsättningen 2012 uppgick till 3 700 000 sek.

Den ena verksamheten är skogstjänster såsom avverkning, plantering, röjning, inköp  och försäljning av rundvirke. Vi utför även arbeten åt elbolag med kantträdstämpling och specialfällningar.

Den andra verksamheten är inom markentreprenadsektorn. Vi utför div markarbeten  såsom dräneringar, kabelgrävningar, markstensanläggningar samt övriga trädgårdsarbeten t.ex gräsklippning och snöskottning.

Vi installerar och felsöker robotgräsklippare Husqvarna Automowers.

Vi anlägger enskilda avlopp (certifierade enligt FANN, samt ME diplomerade). Vi är även återförsäljare av en del material samt marksten.

Under 2013 fördelades omsättningen ungefär 60% på markarbeten och 40% skogliga uppdrag.

Under 2016 övertog vi Vetlanda Stenbutik och blev områdets återförsäljare av marknadens ledande stenprodukter.

Företaget har idag 3 heltidsanställda samt under högsäsong, 2-5 visstidsanställda och underentreprenörer.

Bolagets ambition är inte att växa snabbt, utan i absolut första hand sätter vi kvaliteten på de arbeten vi utför. Vår personal är motiverad och utbildad! Vi har varje år ökat omsättningen och det hoppas vi kunna fortsätta med.

Vår förhoppning är också att knyta upp flera större uppdragsgivare för att på så vis få en jämnare arbetsbelastning sett över året, och som resultat av detta kunna fastanställa fler duktiga medarbetare.

Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp inom dessa områden. Klicka här för kontaktuppgifter till oss.